• Laat je hond uit vooraleer hij naar het trimsalon komt.  Je kan heerlijk wandelen in de buurt door het natuurreservaat "De doode bemde" en door de holle weg naar het plateau.  Denk wel even aan de buren en zorg dat je steeds een poepzakje bij je hebt om drolletjes op te ruimen zodat we de buurt proper houden.
  • Kom op tijd naar je afspraak maar ook niet te vroeg! Ik werk 1 op 1 omdat dit minder stress geeft aan de honden.  Mijn salon is niet zo groot en het wordt daarom te druk met verschillende honden in het salon.  Doe nog even een wandelingetje of wacht in de auto alvorens aan te bellen.  Gelieve om dezelfde reden uw hond tijdig op te halen. 
  • Baasjes zijn welkom om tijdens de trimbeurt bij hun hond te blijven.  In uitzonderlijke gevallen is het beter dat het baasje er niet bijblijft dit bijvoorbeeld als hij tijdens de trimbeurt de aandacht van het baasje blijft vragen en het voor mij moeilijk is om een band op te bouwen met uw hond.  Wanneer de hond niet rustig is door de aanwezigheid van het baasje , duurt de trimbeurt langer en uiteraard is de kostprijs hoger door het tijdsverlies. Wanneer u er niet wenst bij te blijven verwittig ik u een half uur voor het einde van de trimbeurt dat uw viervoeter afgehaald mag worden. 
  • Ik lever graag een mooi getrimde hond af!   Onverzorgde honden leiden tot langere trimbeurten, een meestal minder mooi resultaat en daardoor ook hogere kosten.  Zorg dat je regelmatig borstelt om teleurstellingen te voorkomen.   Weet je niet goed hoe te borstelen of met welk materiaal en producten?  Ik help je graag verder.  Ontvilten doe ik nooit omdat dit zeer pijnlijk is voor de hond.  Helaas zal hij dan (hopelijk éénmalig) korter gezet moeten worden.  Het ontdoen van klitten of vilt kan in zeldzame gevallen aanleiding geven tot kleine wondjes omdat ik de vacht heel kort tegen de huid moet scheren/knippen.  Ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor mogelijkse verwondingen indien uw hond in de vilt of klit gebracht wordt.  
  • Bent u niet tevreden, bespreek het dan gerust!  Ik sta open voor feedback en dan kijken we hoe we het kunnen oplossen....
  • Ontwolhonden (zoals Border colli's , Golden retrievers, Berner Sennenhonden,...) verwacht ik minimaal 2 x per jaar in het salon, liefst tijdens de rui.  Dit om klitten en lange trimbeurten te vermijden.  Zo zorgt u er ook voor dat uw hond het gewoon wordt in het salon en een vertrouwensband met mij kan opbouwen.  Honden die maar 1 x per jaar naar het salon komen of éénmalige verzorgingen nadat een hond jarenlang niet naar een trimsalon geweest is , kan ik helaas niet meer aanvaarden.  
  • Afspraken annuleren of verplaatsen kunnen kostenloos  indien ze minimum 24 u op voorhand gemeld worden.  Helaas is het niet altijd mogelijk op korte termijn een alternatief te kunnen aanbieden.